Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN160

Overtuigend presenteren

Overtuigend presenteren
Cursuscode: MEN160

Barack Obama was als senator geen uitmuntende spreker. Toch gaat zijn eerste inauguratiespeech als president de boeken in als een van de besten. Goed spreken kun je leren, overtuigend spreken kun je leren. En dat is niet alleen handig voor grote presentaties op het werk maar net zo goed voor dat gesprek met de buurvrouw of de woordenwisseling over wie de vaatwasser in moet ruimen. Voor iedereen die de fijne kneepjes van het presenteren en het spreken voor groepen meester wil worden, is deze cursus.

Je persoonlijke kracht

Geen standaard theorie en algemene uitleg, maar aandacht voor jouw persoonlijke kracht. Van overtuigende stijlfiguren tot trucjes om je zenuwen onder controle te houden. De eerste avond staat 'Presenteren in Stijl' centraal, over vorm, structuur en opbouw van je verhaal. De tweede avond gaan we aan de slag met de inhoud onder het motto 'Een goed argument telt voor twee', hoe versterk je het verhaal om het beter over te brengen op je publiek. En uiteindelijk is er aandacht voor het stellen en beantwoorden van vragen en het snel reageren op elkaar. Met tal van oefeningen zul je merken dat je comfortabeler en beter beslagen ten ijs komt voor een presentatie. Je hebt meer inzicht gekregen in jouw krachten waar je verder mee kunt werken in de toekomst en je kunt een overtuigende presentatie in vorm en inhoud geven. Ben jij klaar om het publiek te verbazen?

 

Woensdag 13 november 2019
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Mw. L. (Lara) Minnaard
19:00 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Lara) Minnaard
L. (Lara) Minnaard
Lara Minnaard debatteert al sinds de middelbare school. In 2013 richtte ze Wageningen Debating op, om studenten en net afgestudeerden te helpen om hun verhalen met goede ideeën aan de wereld te kunnen vertellen. Ze reisde veel om deel te nemen aan nationale en internationale toernooien en trainingen en heeft inmiddels een aardige lijst van debat- en jury-ervaringen in drie talen op haar naam staan. Ze trainde veel studenten en jonge ondernemers en was gespreksleider in publieke debatten in Wageningen, bij Wageningen University & Research en voor LTO Noord projecten. In 2015 ontving ze de Cicero jaarprijs voor haar rol in de verbinding van verschillende mensen door debat. Lara???s passie is om de vaardigheden van het debat te delen en mensen te zien op hun best.